Piškotki za oglase so onemogočeni. Za prikaz oglasov jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Piškotki za iskalnik po strani so onemogočeni. Za prikaz iskalnika jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Predvideva se ukinitev NMP (Nujne medicinske pomoči) v ZD Trebnje

02.03.2015 Predvideva se ukinitev NMP (Nujne medicinske pomoči) v ZD Trebnje

Tudi občini Trebnje, Mirna, Šentrupert in Mokronog-Trebelno grozi, da se bo ukinila 24-urna dežurna ambulanta nujne medicinske pomoči in reševalnega vozila z zdravnikom. Kot lahko iz pridobljenih informacij sklepamo se bo, ko bo potrebno, reševalno vozilo z zdravnikom pripeljalo iz Novega mesta.

Dogodek - Iz ljudskih ust neposredno v parlament

10.12.2014 21:30 Dogodek - Iz ljudskih ust neposredno v parlament

Ne zgodi se velikokrat, da Trebnje uradno obiščejo poslanci državnega zbora (ob tem, da ne upoštevamo predvolilnega obdobja). Še manj pogostokrat oz. nikoli doslej pa se še ni zgodilo, da bi nas naenkrat obiskala kar dva poslanca skupaj. A ne zaradi srečanja z gospodarstveniki ali občinskimi možmi, temveč zaradi srečanja z nami, občani občine Trebnje in sosednjih občin.

4. okrogla miza o odprtih vprašanjih reke Temenice

10.12.2014 4. okrogla miza o odprtih vprašanjih reke Temenice

Kot smo poročali, je bila v petek 5.12.2014 v organizaciji Civilne iniciative za rešitev reke Temenice izvedena že 4. okrogla miza.

V soboto 2. dobrodelni bazar Sklada VMT, prižiganje lučk in še veliko drugega

09.12.2014 V soboto 2. dobrodelni bazar Sklada VMT, prižiganje lučk in še veliko drugega

Sklad Vrtca Mavrica Trebnje bo tudi v letošnjem letu v sodelovanju z Vrtcem Mavrica Trebnje izvedel dobrodelni bazar v mestnem parku Trebnje. Potekal bo v soboto 13.12. v dopoldanskih urah med 9.00 in 12.00 uro v času trebanjske tržnice.

Vabilo na 4. Okroglo mizo o odprtih vprašanjih reke Temenice

04.12.2014 Vabilo na 4. Okroglo mizo o odprtih vprašanjih reke Temenice

Ker jim ni vseeno za reko Temenico se z njo ukvarjajo, opozarjajo na težave, pobirajo odpadke, oživljajo bazen in nekdanje kopališče ter ji poizkušajo vrniti nekdanji življenjski utrip. CIRT-ovci (Civilna Iniciativa za Rešitev reke Temenice) vas že 4-ič vabijo na okroglo mizo o odprtih vprašanjih reke Temenice, ki bo potekala v petek 5.12.2014 ob 18 uri v prostorih Kulturnega doma Trebnje, drugo nadstropje.

IZJ - Podvoz v Velikem Gabru odslej varnejši z opozorilnim sistemom COPS@road

2014-11-25 IZJ - Podvoz v Velikem Gabru odslej varnejši z opozorilnim sistemom COPS@road

Trebnje, 25. november 2014 – Danes je na podvozu pod železniško progo Veliki Gaber v Občini Trebnje potekala simbolična otvoritev postavitve opozorilnega sistema COPS@road, s katerim želi občina skupaj z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun zmanjšati nevarnost prometnih nesreč na tem nepreglednem cestnem odseku.

Vreme Trebnje

Namestitev oglaševalskih piškotkov je onemogočeno. Za prikaz vsebine jih je potrebno omogočiti kar lahko storite tukaj nato kliknite prikaži.

1a vreme