Piškotki za oglase so onemogočeni. Za prikaz oglasov jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Piškotki za iskalnik po strani so onemogočeni. Za prikaz iskalnika jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Koliko časa še? - V objemu reke Temenice

22.02.2013 Trebanc.net

V Trebnjem se je začela rojevati nova civilna iniciativa, ki naj bi se osredotočila na reko Temenico in njene pritoke ter druge vodne vire v občini Trebnje. Temenica je kraška reka in se velik del njenega toka odvije skrit očem. Svet kraških jam in rek spada v zelo občutljiv eko sistem.

Kakšne zimske škornje izbrati?

12.12.2012 Trebanc.net

Vsako leto, ko nastopi mraz, se srečamo z vprašanjem, kakšno obutev bomo nosili letošnje leto. Pri izbiri zimske obutve je v prvi vrsti pomembna kakovost in praktičnost, saj nam morajo čevlji zagotavljati ustrezno toploto in ne smejo premočiti vode. Na drugi strani pa je pomemben tudi zunanji izgled obutve, ki naj bi se ujemala z našo garderobo in splošnim modnim stilom. Najboljša izbira zimske obutve tako za moške kot za ženske so škornji, ki so hkrati praktični in modni.

Sodobni sesalci - kateri je pravi?

27.11.2012 Trebanc.net

Sesalci so eden najbolj bistvenih delov opreme za čiščenje bivalnih prostorov. So nepogrešljivi pri čiščenju vseh vrst tekstilnih in drugih površin, zato jih najdemo v praktično vsakem gospodinjstvu. A izbira sesalca ni ravno lahka naloga, saj je na tržišču na voljo veliko različnih izdelkov, med katerimi se je težko odločiti.

Alpina obutev za vsak letni čas

19.11.2012 Trebanc.net

Za vse tiste, ki se radi ukvarjate s športom ne glede na letni čas in ki radi svoj prosti čas preživljate aktivno, se pojavlja vprašanje primerne obutve, ki nam pri teh dejavnostih zagotavlja udobje. Le izkušeni proizvajalci, ki so na tržišču prisotni že nekaj časa, imajo na voljo vse potrebne informacije o potrebah potrošnikov in lahko izdelujejo obutev, ki je prijazna tako do naših nog kot tudi do celega telesa. Eni izmed takšnih izdelkov so prav gotovo Alpina čevlji.

Vinko Möderndorfer - "pridiga" SVETA JEZA

20.02.2012 Trebanc.net

Verjetno se še spomnite, da ste pred kratkim - slab mesec nazaj - lahko na kakšnem od slovenskih medijev (forumi, blogi, družabna omrežja) zasledili “pridigo” SVETA JEZA, g. Vinka Möderndorferja. Žal so te “pridige” po nekaj dneh kar nenadoma postale nedostopne oz. so bile odstranjene.

Partizan Gubčeve brigade - Franc Vrhovšek

17.01.2012 Partizan Gubčeve brigade - Franc Vrhovšek

K Francetu Vrhovšku, nekdanjemu borcu Gubčeve brigade, smo se na Trebanjski vrh odpravili člani krajevnega odbora ZB Velika loka, da bi mu zaželeli vse najboljše za njegov devetdeseti rojstni dan. Voščila je bil zelo vesel in sprejel nas je široko odprtih rok.

Vreme Trebnje

Namestitev oglaševalskih piškotkov je onemogočeno. Za prikaz vsebine jih je potrebno omogočiti kar lahko storite tukaj nato kliknite prikaži.

1a vreme