Piškotki za oglase so onemogočeni. Za prikaz oglasov jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Piškotki za iskalnik po strani so onemogočeni. Za prikaz iskalnika jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Supervizor (KPK) - Nadzornik leto 2011

30.11.2011 Trebanc.net

Ker so v zadnjem času čedalje glasnejše kritike in tudi izgovori, da občina Trebnje nima denarja za nekatere projekte potrebne občanom, nas je zanimalo vsaj kar se uradni izdatkov tiče kam denar iz naše občine torej naš davkoplačevalski denar odteka.

Šola klasičnega baleta v Trebnjem

20.10.2011 Šola klasičnega baleta v Trebnjem

Iz DROTa so nam poslali obvestilo katerega z veseljem objavljamo!

Ravnanje z biološko razgradljivimi odpadki - Komunala Trebnje

19.07.2011 Ravnanje z biološko razgradljivimi odpadki - Komunala Trebnje

V tem tednu bodo po večini vsa gospodinjstva v občini Trebnje prejela v podpis izjavo o ravnanju z biološko razgradljivimi odpadki (BIOO), poslana pa je bila, ker Komunala Trebnje uvaja nov sistem zbiranja in ločevanja biološko razgradljivih odpadkov skladno s določili Uredbe o ravnanju z biološko razgradljivimi kuhinjskimi odpadki in zelenim vrtnim odpadom (Ur. l. RS, št 39/2010) in na podlagi sprejetih Odlokov o ravnanju s komunalnimi odpadki v občinah Trebnje, Šentrupert in Mokronog-Trebelno.

Kam po računalniško opremo v Trebnjem?

22.06.2011 Trebanc.net

Po kar nekajletnem premoru imamo v Trebnjem ponovno “pravo” računalniško trgovino. V začetku tega meseca je vrata odprla računalniška trgovina Računalničar podjetja Atego d.o.o. v prostorih obrtne zbornice (na lokaciji kjer je bila prej trgovina LesArt) na Rimski cesti 8 - zraven Kopirnice Trebnje.

Zdravko Paunovič zmagovalec Ave gurman izziva

07.06.2011 Trebanc.net

Zdravko Ave GurmanKot se verjetno spomnite, smo teden pred koncem glasovanja v prispevku (Glasujmo za Zdravkota) zapisali in pozvali vse Trebanjce, da pomagamo Zdravku do zmage. Pomembno nam je, da ste Trebanjci obveščeni tudi takrat, ko se nekdo poteguje in trudi za dober rezultat in če mu z objavo lahko pomagamo, bomo seveda z veseljem le to tudi objavili, ne pa da pišemo o tem samo takrat, ko je dober rezultat že dosežen.

Kulturno zabavni večer v gostilni Meglič Trebnje

20.05.2011 Trebanc.net

Gostilna Meglič Trebnje vas vabi na kulturno zabavni večer, ki bo v Soboto 21.05.2011 s pričetkom ob 19 uri. Za razvedritev in zabavo bo na letnem vrtu gostilne Meglič poskrbel moški pevski zbor vinogradnikov Čatež in ansambel SUHA SOLZA.

Vreme Trebnje

Namestitev oglaševalskih piškotkov je onemogočeno. Za prikaz vsebine jih je potrebno omogočiti kar lahko storite tukaj nato kliknite prikaži.

1a vreme