Piškotki za oglase so onemogočeni. Za prikaz oglasov jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Piškotki za iskalnik po strani so onemogočeni. Za prikaz iskalnika jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Kam po računalniško opremo v Trebnjem?

22.06.2011 Trebanc.net

Po kar nekajletnem premoru imamo v Trebnjem ponovno “pravo” računalniško trgovino. V začetku tega meseca je vrata odprla računalniška trgovina Računalničar podjetja Atego d.o.o. v prostorih obrtne zbornice (na lokaciji kjer je bila prej trgovina LesArt) na Rimski cesti 8 - zraven Kopirnice Trebnje.

Zdravko Paunovič zmagovalec Ave gurman izziva

07.06.2011 Trebanc.net

Zdravko Ave GurmanKot se verjetno spomnite, smo teden pred koncem glasovanja v prispevku (Glasujmo za Zdravkota) zapisali in pozvali vse Trebanjce, da pomagamo Zdravku do zmage. Pomembno nam je, da ste Trebanjci obveščeni tudi takrat, ko se nekdo poteguje in trudi za dober rezultat in če mu z objavo lahko pomagamo, bomo seveda z veseljem le to tudi objavili, ne pa da pišemo o tem samo takrat, ko je dober rezultat že dosežen.

Kulturno zabavni večer v gostilni Meglič Trebnje

20.05.2011 Trebanc.net

Gostilna Meglič Trebnje vas vabi na kulturno zabavni večer, ki bo v Soboto 21.05.2011 s pričetkom ob 19 uri. Za razvedritev in zabavo bo na letnem vrtu gostilne Meglič poskrbel moški pevski zbor vinogradnikov Čatež in ansambel SUHA SOLZA.

Brezplačen brezžični dostop do interneta - Free WiFi

09.05.2011 Trebanc.net

Tole je poziv vsem restavracijam, gostilnam, barom, beznicam, domačijam, kočam, hotelom, klubom in ostalim družabnim zbirališčem naše zelene deželice, naj takoj čimbolj odprejo svoje internetne pipice (Wi-Fi). Mobilni vedno-priklopljeni uporabniki vas že nestrpno čakamo!

Internet v vsako vas - tudi v občini Trebnje!

14.02.2011 Trebanc.net

Znani so rezultati javnega razpisa GOŠO 2

Nepremišljena gradnja vrtca v Trebnjem!

04.10.2010 Trebanc.net

Med vikendom smo prejeli  email s sporočilom in člankom od OO Zares Trebnje. Zapisano navajamo spodaj. Sami pa presodite ali je bilo ravnanje Glasila občanov Občine Trebnje pravilno, da so na račun logotipa in oblikovanja zahtevali skrajšanje članka kateri se dotika zelo resne teme za prihodnost Trebnjega!

Vreme Trebnje

Namestitev oglaševalskih piškotkov je onemogočeno. Za prikaz vsebine jih je potrebno omogočiti kar lahko storite tukaj nato kliknite prikaži.

1a vreme