Piškotki za oglase so onemogočeni. Za prikaz oglasov jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Piškotki za iskalnik po strani so onemogočeni. Za prikaz iskalnika jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Sodobni sesalci - kateri je pravi?

27.11.2012 Trebanc.net

Sesalci so eden najbolj bistvenih delov opreme za čiščenje bivalnih prostorov. So nepogrešljivi pri čiščenju vseh vrst tekstilnih in drugih površin, zato jih najdemo v praktično vsakem gospodinjstvu. A izbira sesalca ni ravno lahka naloga, saj je na tržišču na voljo veliko različnih izdelkov, med katerimi se je težko odločiti.

Alpina obutev za vsak letni čas

19.11.2012 Trebanc.net

Za vse tiste, ki se radi ukvarjate s športom ne glede na letni čas in ki radi svoj prosti čas preživljate aktivno, se pojavlja vprašanje primerne obutve, ki nam pri teh dejavnostih zagotavlja udobje. Le izkušeni proizvajalci, ki so na tržišču prisotni že nekaj časa, imajo na voljo vse potrebne informacije o potrebah potrošnikov in lahko izdelujejo obutev, ki je prijazna tako do naših nog kot tudi do celega telesa. Eni izmed takšnih izdelkov so prav gotovo Alpina čevlji.

Vinko Möderndorfer - "pridiga" SVETA JEZA

20.02.2012 Trebanc.net

Verjetno se še spomnite, da ste pred kratkim - slab mesec nazaj - lahko na kakšnem od slovenskih medijev (forumi, blogi, družabna omrežja) zasledili “pridigo” SVETA JEZA, g. Vinka Möderndorferja. Žal so te “pridige” po nekaj dneh kar nenadoma postale nedostopne oz. so bile odstranjene.

Partizan Gubčeve brigade - Franc Vrhovšek

17.01.2012 Partizan Gubčeve brigade - Franc Vrhovšek

K Francetu Vrhovšku, nekdanjemu borcu Gubčeve brigade, smo se na Trebanjski vrh odpravili člani krajevnega odbora ZB Velika loka, da bi mu zaželeli vse najboljše za njegov devetdeseti rojstni dan. Voščila je bil zelo vesel in sprejel nas je široko odprtih rok.

Podjetnik pravi - AJPES me spodbuja k neplačevanju računov!

20.12.2011 Trebanc.net

Danes smo prejeli email od našega bralca, ki je zapisal spodaj prilepljeno. Dodali bi naslednje.

Prinesle so božični mir - Ženski pevski zbor Petrol Ljubljana

20.12.2011 Prinesle so božični mir - Ženski pevski zbor Petrol Ljubljana

Minuli petek so imeli v Žubini, najprej v cerkvi sv. Duha, nato pa še sredi vasi, zanimiv obisk. V to prelepo dolenjsko vas so prišle čudovite pevke pevskega zbora Petrol iz Ljubljane, ki so imele v tej cerkvi, doslej v njej na tak način še ne zapet, božični koncert. S čudovito, tenkočutno in natančno zapetimi pesmimi so prinesle božični mir, kakršna je tudi naslovna, slovenska koledniška pesem: Božični mir prinašamo.

Vreme Trebnje

Namestitev oglaševalskih piškotkov je onemogočeno. Za prikaz vsebine jih je potrebno omogočiti kar lahko storite tukaj nato kliknite prikaži.

1a vreme