Piškotki za oglase so onemogočeni. Za prikaz oglasov jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Piškotki za iskalnik po strani so onemogočeni. Za prikaz iskalnika jih je potrebno omogočiti. To storite tukaj

Podjetnik pravi - AJPES me spodbuja k neplačevanju računov!

20.12.2011 Trebanc.net

Danes smo prejeli email od našega bralca, ki je zapisal spodaj prilepljeno. Dodali bi naslednje.

Prinesle so božični mir - Ženski pevski zbor Petrol Ljubljana

20.12.2011 Prinesle so božični mir - Ženski pevski zbor Petrol Ljubljana

Minuli petek so imeli v Žubini, najprej v cerkvi sv. Duha, nato pa še sredi vasi, zanimiv obisk. V to prelepo dolenjsko vas so prišle čudovite pevke pevskega zbora Petrol iz Ljubljane, ki so imele v tej cerkvi, doslej v njej na tak način še ne zapet, božični koncert. S čudovito, tenkočutno in natančno zapetimi pesmimi so prinesle božični mir, kakršna je tudi naslovna, slovenska koledniška pesem: Božični mir prinašamo.

Nova socialna zakonodaja - zategovanje pasov državljanov!

12.12.2011 Nova socialna zakonodaja - zategovanje pasov državljanov!

O tem sicer drugi mediji iz nam neznanih razlogov veliko ne pišejo, sposodili pa si bomo članek, napisan na spletni strani cekin.si, ker zajame vse, kar je potrebno izpostaviti.Spodaj so navedeni samo tisti deli, ki so zares pomembni, za celotni članek pa vabljeni, da si preberete na cekin.si spletni strani oz. na povezavi: http://cekin.si/clanek/tema_tedna/slovenci-trepetajo-pred-1-januarjem-raje-jem-travo-kot-zdaj-zaprosim-za-socialno-pomoc.html

Naša mora biti pa višja, kot je sosedova!

11.12.2011 Naša mora biti pa višja, kot je sosedova!

V Trebnjem je bilo po vseh medijih že ničkolikokrat izpostavljen problem živih meja, ki ovirajo preglednost v cestnem prometu. Na to je tudi občinski inšpektor že velikokrat opozorajal. Žal kot kaže, pa zgolj opozorila in prošnje nikakor ne zaležejo. Nekateri še vedno, z željo, da bodo imeli najvišjo in največjo živo mejo, ali pa morda zgolj zaradi malomarnosti, resno ogrožajo prometno varnost.

V Trebnjem zakoni ne veljajo za vse enako

05.12.2011 V Trebnjem zakoni ne veljajo za vse enako

Ne bomo pametovali kaj je prav in kaj. To prepuščamo vam, da presodite. Vemo, da je bil problem med ljudmi že velikokrat izpostavljen, a žal do sedaj ni še nihče nič konkretno ukrepal. Upamo, da bo sedaj bolje in da bodo zakoni obveljali za vse, ne glede kdo in kaj je. Kot vemo, se na vsakih volitvah, pa naj bodo to lokalne ali državnozborske, v Trebnjem pojavi ogromno število panojev, plakatov in ostalega predvolilnega materiala v takšni ali drugačni obliki.

Supervizor (KPK) - Nadzornik leto 2011

30.11.2011 Trebanc.net

Ker so v zadnjem času čedalje glasnejše kritike in tudi izgovori, da občina Trebnje nima denarja za nekatere projekte potrebne občanom, nas je zanimalo vsaj kar se uradni izdatkov tiče kam denar iz naše občine torej naš davkoplačevalski denar odteka.

Vreme Trebnje

Namestitev oglaševalskih piškotkov je onemogočeno. Za prikaz vsebine jih je potrebno omogočiti kar lahko storite tukaj nato kliknite prikaži.

1a vreme